laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Pasta met zalm
  ingrediënten:
   


  • 250ml room
  • 300 gr. groene lintpasta.
  • 400 gr. rauwe zalm gesneden.
  • Peper ven de molen.
  • Rode peperbesjes
  • Facultatief: gemalen kaas
  bereiding:
    Snij de zalm in dunne, kleine reepjes.
Kook de pasta gaar in gezouten water.
Giet af en houd warm.
Breng de room aan de kook, voeg peper toe en laat even doorkoken om in te dikken.
Verdeel de paste over twee diepe borden.
Verdeel daarover de rauwe zalm, daarover de warme room (de zalm zal onmiddellijk gaar zijn).
Versier met rode peperbesjes en dien op.
Eventueel bestrooien met gemalen kaas.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats