laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Dinantse koeken
  ingrediënten:
   
  • 250 gr honing
  • 375 gr bloem
  • 1/2 koffielepel kruidnagelpoeder
  • 2 koffielepels kaneel
  • 1 koffielepel anijs
  • 1/2 koffielepel gemberpoeder
  • 1/2 koffielepel saffraan
  • decoratieve vormen
  bereiding:
    Bereiding:
- Smelt de honing, meng de bloem en de kruiden krachtig onder de warme honing.
- Als de honing en de bloem een stevige en gladde pasta vormen, giet je ze over in de vormen, laat afkoelen en draai vervolgens om op bakpapier.
- Verwarm de oven voor op 175°C en bak de koeken 50 minuten in de warme oven.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats