laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 pasta alla norma
  ingrediënten:
   
  • 500 g Spaghetti
  • 1 kg Rijpe tomaten
  • 200 g Gezouten fijngemaakte Ricotta
  • 3 Aubergines
  • 3 teentjes Knoflook
  • 2 Middelgrote uien
  • Basilicum
  • Olijfolie
  • Zout en peper
  bereiding:
    Voorbereiding:
Snij de aubergines in schijven en leg ze ca. 1 uur in een schaal met zout water. Snij de tomaten, de ui en de basilicum. Pers de knoflook.

Bereidingswijze:
Doe de fijngesneden tomaat, ui, basilicum en de geperste knoflook in een pan laten sudderen tot het vocht verdampt is. Voeg een scheut olijfolie toe en klop met de mixer. Neem de aubergines uit het water, dep droog met keukenpapier en bak ze lichtbruin in een pan met olie. Kook de spaghetti. Bedek voor het serveren een schaal met spaghetti en bestrooi vervolgens met een deel van de ricotta. Daarop de tomatensaus met basilicum en vervolgens de aubergines met de rest van de ricotta.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats