|
|
|
Romige pasta met kip en broccoli |
|
ingrediënten: |
|
|
- kipfilet,
- creme fraiche (125 ml),
- stronkje broccoli,
- cajunkruiden,
- pasta,
- uitje,
- olijfolie
|
|
bereiding: |
|
|
Voorbereiding:
Snij de kipfilet in kleine stukjes, snij kleine roosjes van de broccoli, snij de stronk van de broccoli in kleine blokjes, maar was de roosjes apart van de stronkjes en hou ze gescheiden van elkaar
Bereidingswijze:
Breng een pan met ruim water en een beetje zout aan de kook. Kook de pasta hierin. Bak tegelijkertijd in een koekepan met een scheutje olijfolie de kipfiletblokjes en het uitje bruin. Breng dit op smaak met cajunkruiden en een beetje zout. Kook de laatste 10 minuten de broccolistronkjes mee met de pasta. Kook de roosjes slechts 6 a 7 minuten mee. Zorg ervoor dat het water aan de kook blijft. Giet de pasta af, voeg de uitjes en kipjes hierbij en roer de creme fraiche er op het laatste ogenblik doorheen.
Strooi wat parmezaanse kaas over de pasta om deze iets pittiger te maken. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|