laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Millefeuille
  ingrediënten:
   


    250 g bladerdeeg
    1.5 dl room
    20 g poedersuiker
    5 dl melk (halfvol)
    120 g suiker
    0.5 stokjes vanille
    6 eierdooiers
    5 theelepels maiszetmeel
  bereiding:
    Bereid de banketbakkersroom:
kook de melk samen met de helft van de suiker en het vanillestokje. Meng in een andere kom de eierdooiers, de andere helft van de suiker en het maiszetmeel. Giet dit laatste mengsel op de kokende melk en laat even opkoken.

Klop de room op.

Meng de banketbakkersroom met de opgeklopte room.

Bouw de millefeuille op in vier lagen bladerdeeg en drie lagen creme.

Bestrooi de taart met poedersuiker en karameliseer deze met een gloei-ijzer of de stang waarmee u créme brulé maakt.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats