laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Truffels 2
  ingrediënten:
   
  • 1/2 dl vers gezette sterke oploskoffie
  • 165 gram pure Mascao chocolade
  • 100 gram koude boter 1/2 dl koffielikeur
  • 2 eetlepels cacaopoeder *
  bereiding:
    Smelt de chocolade in de koffie au bain-marie. Blijven roeren tot de chocolade gesmolten is. Pan van het vuur halen en mengsel met een mixer zacht en romig kloppen Laten afkoelen. Koude boter in kleine stukjes een voor een door de chocolade kloppen. Klop in een klein straaltje de likeur erdoor. Het mengsel in een lage schaal 2 uur op een koele plaats laten rusten. Kneed van de stevige koude chocolademassa 12 truffels Wentel ze door de cacao. Koud serveren!

Je kunt ze gerust bewaren, want de volgende dag zijn ze nog lekkerder
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats