laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Chaumes in brickdeeg met een rozijnenslaatje
  ingrediënten:
   

  • 4 soeplepels olijfolie
  • 1 eierdooier
  • 4 blaadjes brickdeeg
  • 4 soeplepels pijnboompitten
  • 4 soeplepels krenten
  • krulsla
  • 2 soepleples witte wijnazijn
  • 4 porties van Chaumes
  • 1 soeplepel Luiksesiroop
  bereiding:
    - Pak de stukken Chaumes in met de blaadjes brickdeeg en sluit ze zoals een enveloppe met het eigeel.
- Laat ze 10 minuten in de oven bakken op 170°C.
- Meng intussen de Luikse stroop met de olijfolie en de wijnazijn.
- Schik de sla in het midden van de borden. Bestrooi met rozijnen en pijnboompitten.
- Leg de pakjes Chaumes op de sla en besprenkel ze met de vinaigrette en de Luikse stroop.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats