Chaumes in brickdeeg met een rozijnenslaatje |
|
ingrediënten: |
|
|
- 4 soeplepels olijfolie
- 1 eierdooier
- 4 blaadjes brickdeeg
- 4 soeplepels pijnboompitten
- 4 soeplepels krenten
- krulsla
- 2 soepleples witte wijnazijn
- 4 porties van Chaumes
- 1 soeplepel Luiksesiroop
|
|
bereiding: |
|
|
- Pak de stukken Chaumes in met de blaadjes brickdeeg en sluit ze zoals een enveloppe met het eigeel.
- Laat ze 10 minuten in de oven bakken op 170°C.
- Meng intussen de Luikse stroop met de olijfolie en de wijnazijn.
- Schik de sla in het midden van de borden. Bestrooi met rozijnen en pijnboompitten.
- Leg de pakjes Chaumes op de sla en besprenkel ze met de vinaigrette en de Luikse stroop. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|