laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Rundvleessoep
  ingrediënten:
   
  • 1 pakje Honig Deense Rundvleessoep
  • 2 uien gesnipperd
  • 250 g bieflapjes in kleine blokjes
  • zout, peper
  • 25 g boter
  • 2 theelepels rozemarijnblaadjes
  • ? liter pils bier
  • 3 sneetjes ontbijtkoek
  • 1 dunne prei
  bereiding:
    Bereidingswijze: 1. Kruid de blokjes vlees met zout en peper
2. Verhit de boter in een pan en bak het vlees met de uien circa 3 minuten. Voeg de rozemarijn, het bier en 1 liter water toe
3. Breng dit aan de kook en voeg al roerende de inhoud van het zakje soep toe. Kook de soep ca. 5 minuten op zacht vuur
4. Snijd de ontbijtkoek in blokjes en roer die door de soep. Kook de soep nog circa 5 minuten en roer regelmatig tot de soep glad gebonden is
5. Snijd de prei in flinterdunne ringen en roer deze op het laatste moment door de soep.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats