|
|
|
Rundvleessoep |
|
ingrediënten: |
|
|
- 1 pakje Honig Deense Rundvleessoep
- 2 uien gesnipperd
- 250 g bieflapjes in kleine blokjes
- zout, peper
- 25 g boter
- 2 theelepels rozemarijnblaadjes
- ? liter pils bier
- 3 sneetjes ontbijtkoek
- 1 dunne prei
|
|
bereiding: |
|
|
Bereidingswijze: 1. Kruid de blokjes vlees met zout en peper
2. Verhit de boter in een pan en bak het vlees met de uien circa 3 minuten. Voeg de rozemarijn, het bier en 1 liter water toe
3. Breng dit aan de kook en voeg al roerende de inhoud van het zakje soep toe. Kook de soep ca. 5 minuten op zacht vuur
4. Snijd de ontbijtkoek in blokjes en roer die door de soep. Kook de soep nog circa 5 minuten en roer regelmatig tot de soep glad gebonden is
5. Snijd de prei in flinterdunne ringen en roer deze op het laatste moment door de soep. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|