|
|
|
Nectarine-Tiramisu |
|
ingrediënten: |
|
|
- 250.gr.mascerpone,
- 50gr.witte basterdsuiker,
- 2el.sinaasappelsiroop,
- 150 gr.geklopte slagroom,
- 500 gr.nectarines,
- 1pak vingerkoekjes(120gr.)
- 100ml.appelsientje calcium.
|
|
bereiding: |
|
|
Voorbereiding:
was en halveer de nectarines,en snijd ze in dunne plakken,nadat je de pitten eruit hebt gehaald.
Bereiding:
Roer de mascerpone los met de basterdsuiker,en het siroop.Spatel=doorscheppen de slagroom heel voorzichtig door het mascerponemengsel.doop de kaneelbiscuits in de appelsientje en bedek de bodem van de schaal met een laagje biscuits.Leg een laagje nectarine op de biscuits en verdeel hierover de helft van het mascerponemengsel.herhaal deze lagen nog 1 keer.verdeel de rest van de nectarines over het mengsel.Laat dan de nectarine-tiramisu ca.6 uur opstijven in de koelkast. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|