Crostini met tomaat en garnalen |
|
ingrediënten: |
|
|
- 2 trostomaten
- 150 g roze garnalen
- 1 eetlepel fijngehakte basilicum
- zout
- hot peppersauce
- 1 voorgebakken stokbrood
- 1 teen knoflook
- 3-4 eetlepels olijfolie extra vierge
- versgemalen vierkleuren peper
|
|
bereiding: |
|
|
Ontvel de tomaten, verwijder de pitjes en snijd het vruchtvlees in blokjes
Schep in een kom de tomaatblokjes met de garnalen en basilicum door elkaar. Voeg zout en enkele druppels hot peppersauce toe. Laat dit mengsel minstens een kwartier staan
Snijd het stokbrood in dunne plakjes en rooster ze op een voorverwarmde grillplaat of op een bakplaat onder een voorverwarmde grill in enkele minuten goudbruin. Wrijf de sneetjes direct van de grill in met een doorgesneden teen knoflook en sprenkel er olijfolie over
Verdeel het tomaten-garnalenmengsel over de crostini en maal er royaal peper boven. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
 |