laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Crostini met tomaat en garnalen
  ingrediënten:
   



  • 2 trostomaten
  • 150 g roze garnalen
  • 1 eetlepel fijngehakte basilicum
  • zout
  • hot peppersauce
  • 1 voorgebakken stokbrood
  • 1 teen knoflook
  • 3-4 eetlepels olijfolie extra vierge
  • versgemalen vierkleuren peper
  bereiding:
    Ontvel de tomaten, verwijder de pitjes en snijd het vruchtvlees in blokjes
Schep in een kom de tomaatblokjes met de garnalen en basilicum door elkaar. Voeg zout en enkele druppels hot peppersauce toe. Laat dit mengsel minstens een kwartier staan
Snijd het stokbrood in dunne plakjes en rooster ze op een voorverwarmde grillplaat of op een bakplaat onder een voorverwarmde grill in enkele minuten goudbruin. Wrijf de sneetjes direct van de grill in met een doorgesneden teen knoflook en sprenkel er olijfolie over
Verdeel het tomaten-garnalenmengsel over de crostini en maal er royaal peper boven.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats