laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Wilde rijst met provencaalse ratatouille
  ingrediënten:
   
  • 300gr.rijst(mix langkorrelig witte rijst en wilde rijst)
  • 4 eetlepels olijfolie
  • 3/4liter groentebouillon(water+blokje)
  • 1 ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1 middelgroot blik tomaten blokjes
  • 500gr.ratatouille(diepvries)
  • 40gr.parmezaan
  • 1 pakje gehakte peterselie
  • peper en zout.
  bereiding:
    Bereidingswijze

Fruit de rijst glazig in de helft van de olie,schenk warme bouillon bij en dek af en laat 15 ? 20 minuten zacht koken.
Snipper ui fijn en fruit glazig in de rest van de olie.
Doe look vanuit de pers en de ratatouille erbij.
Laat 5minuten zacht stoven.
Voeg de tomaatblokjes bij en kruid naar smaak met peper en zout.
Laat nog 5 minuten goed doorwarmen.
Vermeng rijst en de groenten en werk af met de peterselie en de parmezaan. Smakelijk !
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats