laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Groenteburgers van aardappel en knolselde
  ingrediënten:
   
  • 1 kleine knolselder
  • 225gr.aardappelen
  • 6 lenteuitjes
  • handvol gehakte bieslook
  • 50gr.broodkruimels
  • 1 ei
  • 2 eetlepels room
  • 2 eetlepels citroensap
  • 75gr.gemalen kaas
  • 2 eetlepels bloem
  • olie
  • 2 eetlepels gehakte peterselie
  • 1 eetlepel dille
  • peper en zout
  bereiding:
    Schil de knolselder en snij in grove stukken en kook goed gaar in water samen met het citroensap,ongeveer 20min.
Kook de patatten,giet af en pureer samen met de selder.
Voeg ui,bieslook,broodkruim,ei,room,kaas en de groene kruiden bij de puree.
Meng goed en kruid naar smaak met peper en zout.
Verdeel in porties en maak er afgeplatte balletjes van.
Bestuif met de bloem en bak ze 5 à 7 minuten aan weerszijden in een pan in ruim hete olie.
Laten opdrogen op keukenpapier.
Lekker met stokbrood,ciabatta,...
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats