laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Gerookte vissalade :
  ingrediënten:
   

  • 250 gram gemengde sla frise
  • radicchio en lollo bianco
  • 1 avocado, geschild, ontpit, in repen gesneden en licht besprenkeld met citroensap
  • 100 gram gerookte heilbotfilet in repen gesneden
  • 100 gram gerookte forelfilet in stukjes
  • de inhoud (zonder vocht) van 1 blikje gerookte mosselen
  • 50 gram gepelde walnoten, in stukjes
  • enkele takjes dille

    Benodigdheden voor de dressing:
  • 5 eetlepels appelazijn
  • 1 theelepel Pernod
  • 3 eetlepels notenolie
  • peper en zout.
  bereiding:
    Maak de dressing:
meng de appelazijn met Pernod en klop daarna de notenolie er goed door. Maak af met zout en peper.
Was en droog de sla en scheur deze in stukken. Beleg vier borden met de gemengde salade. Schik op de sla de avocado en de diverse vissoorten. Verdeel de dressing over de vier borden en garneer met de walnootstukjes en de takjes dille.
Serveer er getoast brood en boter bij.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats