laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Mosterdsoep met chorizo
  ingrediënten:
   



  • 100 gram chorizo, in plakken van 1 cm dik
  • 1 eetl. olie
  • 1 ui
  • 3/4 dl kippenbouillon, uit een pot of van tabletten
  • 2 dl kookroom
  • 2-3 eetl. mosterd
  • zout en versgemalen peper
  • 2 bosuitjes
  bereiding:
    Bereiding

Snij de chorizo in blokjes, bak ze in de hete olie in de soeppan knapperig en laat ze op keukenpapier uitlekken.

Fruit de gesnipperde ui in het achtergebleven vet glazig. Giet de bouillon in de pan en breng aan de kook. Voeg de room en de mosterd toe en breng de soep regelmatig roerend aan de kook. Breng verder op smaak met zout en peper.

Snij de bosuitjes in ringetjes en roer ze met de blokjes chorizo door de soep.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats