BBQ Beef met Charlotte in pel |
|
ingrediënten: |
|
|
4 dunne entrecĂ´tes
1 soeplepel Nandos honing/pindasaus
1 soeplepel ketjap marinade
jonge spinazie
olijfolie
400 g aardappelen (type Charlotte)
fijngehakte, verse gember
citroensap
zout en peper |
|
bereiding: |
|
|
Marineer het vlees ongeveer 30 minuten in een mengeling van fijngehakte gember, ketjap marinade en wat olijfolie.
Kook de aardappelen vooraf en laat ze afkoelen . Bak de aardappelen in olijfolie tot ze goudbruin zijn en kruid met zout en peper.
Bak het vlees in een grillpan gedurende 2 minuten aan elke kant.
Verdeel de jonge spinazie over vier borden en leg het vlees en de aardappelen erbovenop.
Meng de Nando's saus met gember, citroensap en wat olijfolie en giet over de jonge spinazie. Smakelijk ! |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|