Kruidige noedels met krokante tofureepjes |
|
ingrediënten: |
|
|
400 g gebroken verse sperzieboontjes
1 pakje SoFine Tofu Wokreepjes fris kruidig
Woksaus Chili Gember
1 bakje (40 g) alfalfa
Wok Olie
0.5 pak (125 g) Wok Noedels |
|
bereiding: |
|
|
Breng in een ruime pan een flinke laag water (met wat zout of ketjap asin) aan de kook. Voeg de noedels toe en kook deze in ca. 2 minuten gaar. Trek de noedels na 1 minuut koken uit elkaar. Afgieten in een vergiet, met koud water afspoelen en goed laten uitlekken.
Zet ondertussen een grote wok op het vuur en laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en wok de sperzieboontjes 8 minuten. Voeg de noedels en naar smaak de woksaus (ca. 5 eetlepels) toe en wok nog 1 minuut. Haal de noedels uit de wok en houd ze warm.
Maak de wok schoon en zet deze terug op het vuur. Laat de wok goed heet worden. Voeg een scheutje olie toe en roerbak de tofureepjes krokant.
Schep de noedels in diepe borden of kommen en bestrooi met de alfalfa. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|