laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Lamskoteletjes met gebakken asperges
  ingrediënten:
    Nodig voor 4 personen

    12 lamskoteletjes
    20 witte asperges, geschild
    bosje basilicum, blaadjes fijngesnipperd
    100 gr zwarte olijven, ontpit
    zeste van 1/2 onbehandelde sinaasappel
    sap van 1 sinaasappel
    1 teentje look, fijngesnipperd
    olijfolie
    100 gr zachte boter
    peper en zout
  bereiding:
    Verwarm de ovengrill
snij de asperges in schuine stukken
meng de basilicumsnippers door de boter
roerbak de asperges on olijfolie, breng op smaak met peper, zout en voeg er de laatste 2minuten de olijven, look en sinaaszeste aan toe
schep de aspergemengeling in een ovenschaal en besprenkel met sinaassap, verdeel er de basilicumboter in vlokjes over en laat de boter enkele minuten onder een hete ovengrill smelten
bak intussen de lamskoteletjes goudbruin aan beide zijden in olijfolie, kruid met peper en zout
verdeel de gebakken asperges over de voorverwarmde borden en schik op elk bord 3 lamskoteletjes.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats