laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Mousse van Mascarpone en citroengras met een gelei
  ingrediënten:
    Nodig:

    200 gr mascarpone
    200 gr room
    eigeel van 4 eieren
    2 el citroensap
    6 el water
    200 gr suiker
    2 gelantinebladeren
    1 stok citroengras
    1 mango

    Gelei van mango:
    2 theezakjes met exotische vruchtensmaak
    1,5 dl water
    100 gr suiker
    2 gelatinebladeren
  bereiding:
    Mousse van mascarpone: *Laat het citroensap en het water met het citroengras koken, los hierin de geweekte gelantinebladeren op, verwijder het citroengras. *Klop de mascarpone met de suiker, het eigeel en de room. *Meng de room, de mascarpone en de lauwe citroenvloeistof voorzichtig onder elkaar. *Vul kleine vormen(3/4vullen) en laat opstijven in de koelkast.

Gelei van mango: *Laat de theezakjes trekken in water. Voeg hierbij de suiker en de geweekte gelatinebladeren. *Snij de mango in reepjes, leg ze op de mascarponemousse en giet hierover de gelei. Zet terug in de koelkast. Serveren U kan uw eigen fantasie laten werken en uw bord garneren met fruit, een koekje, chocolade en eventueel een coulis van vrucht
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats