Sandwich van naanbrood met kip |
|
ingrediënten: |
|
|
2 naanbroden (voor af te bakken)
150 g kipfiletblokjes
2 eetlepels roerbakolie
½ eetlepel Indiase currypasta of kerriepoeder
½ bakje Griekse yoghurt (à 150 g)
zout
veldsla
ringetjes bosui
verse korianderblaadjes |
|
bereiding: |
|
|
Voorbereiding:
Bak voor 2 personen 2 naanbroden met knoflook en koriander in de oven af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Bereiding:
Snijd de broden doormidden. Bak 150 g kipfiletblokjes in een wok met 2 eetlepels roerbakolie en ½ eetlepel Indiase currypasta of kerriepoeder al omscheppend in 5 minuten gaar. Roer er ½ bakje Griekse yoghurt (à 150 g) door en breng de kip op smaak met zout. Schep het kipmengsel op de twee helften van de broden. Verdeel er toefjes veldsla met ringetjes bosui en verse korianderblaadjes over en klap de andere helften van het naanbrood erover.
Bereidingstijd: ca. 15 minuten |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|