|
|
Snijd het konijn in stukken en was die onder stromend water.
Dep het vlees droog met een keukenpapiertje.
Laat in een grote diepe pan een klontje boter of margarine smelten.
Bak het vlees goudbruin aan, aan alle zijden.
Kruid met peper en zout.
Waneer het vlees goudbruin gebakken is de uien erop leggen (in ringen gesneden) en strooi er een beetje bloem bovenop.
Doe de mosterd in een beker en vermeng dit met wat water totdat je een homogene massa krijgt.
Giet dit over het konijn.
Giet water bij totdat het konijn bijna onder staat.
Doe het deksel erop en laat verder gaarstoven. (ongev. 2 1/2 uurtjes, hangt af van de ouderdom van het konijn).
Kruid eventueel bij met wat mosterd, peper en zout.
Variatie tip:
Je kan er ook uitgebakken spekblokjes onder mengen. (neem zoet spek, geen gerookt spek want dat neemt teveel van de smaak weg). |