laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Spagettie Bolognaise
  ingrediënten:
    300gr gehakt,1rode paprika,1groene paprika,1gele-paprika
1 ajuin,1teentje knoflook,pili-pili van die grove, kruiden van een pak miracoli.
  bereiding:
    Eest bak je de ajuin aan,dan het gehakt er onder roeren
knoflook er bij ik pers em nie,dan een beetje aanlengen met wat water,
(moet je zelf zien hoe dik of dun je saus wilt)

alles goed laten sudderen,paprka's in blokjes snijden en er in doen,de tomaten puree en de kruiden van het pak miracoli er bij doen goed roeren en dan op een klein vuurtje laten verder sudderen,als laatste de pili-pili er mag goe wat op als ge graag pikant hebt.

als ge de spaghetti gebruikt
een pot met water laten koken een scheut olijf-olie en wat zout
als het kookt breekt ge de spaghetti in twee ,vuur minderen en 10min laten koken (a-la dente) af en toe roeren
afgieten en goed laten uitlekken ,de saus erover en dien op met stokbrood
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats