laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Groene aspergesalade met feta en spinazie
  ingrediënten:
   

    1 gele paprika
    2 bosuitjes
    500 gr groene asperges
    100 gr spinazie
    100 gr feta
    2 eetlepels kruidenazijn
    4 eetlepels olijfolie
    1 eetlepel verse dragon
    4 theelepels dragonmosterd
    zout, versgemalen zwarte peper
  bereiding:
    Maak de asperges schoon, snijd ze in drieën en kook ze in ruim kokend water met zout in ± 4 minuten beetgaar.
Maak intussen de paprika schoon en snijd hem in ringen.
Snijd de bosuitjes in dunne ringetjes.
Was de spinazie, verwijder de steeltjes, en laat de groente in een vergiet goed uitlekken.
Snijd de feta in blokjes.
Laat de asperges in een zeef uitlekken.
Klop de azijn, de mosterd en de olie met zout en peper tot een sausje en roer de dragon erdoor.
Verdeel de spinazie, de paprikaringen, de asperges en de feta over de borden.
Schenk de dressing erover en strooi er de uiringetjes over.
Lekker met geroosterde pitabroodjes.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats