laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Tortilla’s met geroosterde entrecote en avoca
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

    Marinade:
    2 teentjes knoflook
    0.5 eetlepel (gedroogde) tijmblaadjes
    1 theelepel tabasco
    sap en rasp van 1 limoen
    1 eetlepel tequila (optioneel)
    2 eetlepels olijfolie extra vergine
    2 theelepels zout
    400 g entrecote
    Avocadosaus:
    1 avocado
    1 teentje knoflook
    1 eetlepel limoensap
    1 eetlepel tequilla (optioneel)
    3 eetlepels creme fraiche
    1 theelepel komijnpoeder
    zout, peper
    tortilla’s
    koriander
  bereiding:
    voorbereiding:

Pel en snipper de knoflook. Pureer in de keukenmachine of vijzel alle ingrediënten voor de marinade en marineer het vlees minimaal 2 uur.
Maak de avocado schoon en pel de knoflook. Pureer alle ingrediënten voor de avocadosaus.

bereiding:

Rooster het vlees op de barbecue in ca. 6-8 minuten om en om medium. Laat het vlees even rusten onder folie. Leg intussen de tortilla's op de barbecue, tot ze warm zijn.
Snijd het vlees in reepjes en serveer ze met de tortilla’s, avocadosaus en koriander.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats