Pasta van Anita |
|
ingrediënten: |
|
|
- 2sjalotjes -4 knoflookteentjes -1 zak scampi's -2 potjes Val Blanc kruidenkaas(Aldi) -2 potjes room-pakje gerookte spekblokjes -flink wat garnalen -2 pakjes witte en 2 pakjes groene tagliatelli(Aldi)versgemalen peper -1 boullionblokje(facultatief). |
|
bereiding: |
|
|
Voorbereiding:
-Pel de sjalotjes en snipper ze fijn.
-Pel de knoflook en snipper fijn.
-Ontdoe de scampi's van hun pantser en verwijder het darmkanaal.
-Zet water op om de tagliatelli te koken.
Bereiding:
-Doe olijfolie in de wok.
-Fruit de spekblokjes met de ui en de knoflook.
-Voeg de scampi toe.
-Na 2 minuutjes roerbakken giet je de room bij.
-Dan voeg je de kruidenkaas toe.
-Even laten inkoken.
-(Voeg eventueel een visbouillonblokje toe,dit is naar eigen smaak!).
-Goed peperen met de molen.
-Voeg op het laast de garnalen toe(ik heb er kwistig meegstrooid!)
-Kook de tagliatelli in 4 minuten gaar.
-Giet af.
-Serveer meteen.
-(Je kan eventueel ook wat heel fijn geknipte peterselie door de saus doen)
Lekker met een glaasje koele witte wijn. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|