laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Lamskoteletjes met gebakken asperges
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

    12 lamskoteletjes
    20 witte asperges, geschild
    bosje basilicum, blaadjes fijngesnipperd
    100 gr zwarte olijven, ontpit
    zeste van 1/2 sinaasappel
    sap van een sinaasappel
    1 teentje look, fijngesnipperd
    olijfolie
    100 gr zachte boter
    peper en zout
  bereiding:
    Verwarm de ovengrill
Snij de asperges in schuine stukken
Meng de basilicumsnippers door de boter
Wok de asperges in olijfolie, breng op smaak met peper en zout, voeg er de laatste 2 minuten de olijven, look en sinaasappelzeste aan toe
Schep de aspergemengeling in een ovenschaal en besprenkel ze met sinaasappelsap, verdeel er de basilicumboter in vlokjes over en laat de boter enkele minuten onder een hete grill smelten
Bak intussen de lamskoteletjes goudbruin aan beide zijden in olijfolie, kruid met peper en zout
Verdeel de gebakken asperges over voorverwarmde borden en schik op elk bord 3 lamskoteletjes.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats