laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 klassieke barbecuesaus
  ingrediënten:
    Nodig:

    2 lepels zonnebloemolie
    1 gehakt ui
    2 teentjes knoflook
    200 g gehakte tomaat uit blik
    2 lepels tomatenpuree
    1 lepel gele basterdsuiker
    1 lepel Worcestershiresaus
    enkele druppels tabasco
    2 lepels witte wijnazijn
    1 lepel Engelse mosterd
    zout
    zwarte peper
  bereiding:
    Verhit de olie en fruit in 7-8 minuten de ui en knoflook lichtbruin en zacht. Doe de rest van de ingrediĆ«nten erbij en laat de saus 10 minuten sudderen tot die wat dikker wordt. Voor een gladdere saus kan het mengsel even door de keukenmachine worden gehaald. Warm of koud serveren.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats