|
|
|
Garnalensoep met kerrie (uit de mikrogolf) |
|
ingrediënten: |
|
|
Nodig voor 4 personen:
45 gr boter
45 gr bloem
2 el kerrie
1 sjalotje, fijngehakt
1 tl mango chutney
1 el citroensap
8,5 dl melk
3 dl kippenbouillon
225 g gekookte garnalen
zout en peper
Garnering:
yoghurt en korianderblaadjes |
|
bereiding: |
|
|
laat in een grote kom de boter in 30 sec op hoog smelten.
kerriepoeder en sjalot eraan toevoegen en 1 min op hoog in magnetron laten staan.
roer bloem, melk,bouillon,chutney,citroensap, zout en peper erdoor.
kook dit mengsel 5-6 min op hoog tot het dik wordt.
voeg de garnalen toe en kook 30 sec op de hoogste stand.
opdienen, garneren met yoghurt en koriander. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|