laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Garnalensoep met kerrie (uit de mikrogolf)
  ingrediënten:
    Nodig voor 4 personen:

    45 gr boter
    45 gr bloem
    2 el kerrie
    1 sjalotje, fijngehakt
    1 tl mango chutney
    1 el citroensap
    8,5 dl melk
    3 dl kippenbouillon
    225 g gekookte garnalen
    zout en peper
    Garnering:
    yoghurt en korianderblaadjes
  bereiding:
    laat in een grote kom de boter in 30 sec op hoog smelten.
kerriepoeder en sjalot eraan toevoegen en 1 min op hoog in magnetron laten staan.
roer bloem, melk,bouillon,chutney,citroensap, zout en peper erdoor.
kook dit mengsel 5-6 min op hoog tot het dik wordt.
voeg de garnalen toe en kook 30 sec op de hoogste stand.
opdienen, garneren met yoghurt en koriander.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats