Gebakken kalkoentournedos met champignons |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
250 g kastanjechampignons
1 dunne prei
4 kalkoentournedos
2 tl kipkruiden
6 el Becel Bakken en braden Vloeibaar
2 el Japanse sojasaus
2 el peterselie, fijngeknipt |
|
bereiding: |
|
|
Veeg de champignons schoon en snijd ze in vieren. Maak de prei schoon en snijd hem in flinterdunne ringetjes. Wrijf de kalkoentournedos in met kipkruiden.
Verwarm 3 eetlepels Becel Bakken en Braden in een koekenpan en bak de kalkoentournedos in 8-10 minuten op matig hoog vuur bruin en gaar, keer ze regelmatig.
Verwarm 3 eetlepels Becel Bakken en Braden in een wok en bak de champignons op hoog vuur mooi bruin, laat het vocht verdampen. Schep de sojasaus en prei erdoor en roerbak nog 2 minuten. Schep de peterselie erdoor.
Leg de kalkoentournedos op vier warme borden en schep de champignons erover.
Lekker met basmatirijst en roergebakken spitskool.
Vervang de kalkoentournedos door kipfilets. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|