laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Gebakken kalkoentournedos met champignons
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

    250 g kastanjechampignons
    1 dunne prei
    4 kalkoentournedos
    2 tl kipkruiden
    6 el Becel Bakken en braden Vloeibaar
    2 el Japanse sojasaus
    2 el peterselie, fijngeknipt
  bereiding:
    Veeg de champignons schoon en snijd ze in vieren. Maak de prei schoon en snijd hem in flinterdunne ringetjes. Wrijf de kalkoentournedos in met kipkruiden.
Verwarm 3 eetlepels Becel Bakken en Braden in een koekenpan en bak de kalkoentournedos in 8-10 minuten op matig hoog vuur bruin en gaar, keer ze regelmatig.
Verwarm 3 eetlepels Becel Bakken en Braden in een wok en bak de champignons op hoog vuur mooi bruin, laat het vocht verdampen. Schep de sojasaus en prei erdoor en roerbak nog 2 minuten. Schep de peterselie erdoor.
Leg de kalkoentournedos op vier warme borden en schep de champignons erover.


Lekker met basmatirijst en roergebakken spitskool.


Vervang de kalkoentournedos door kipfilets.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats