|
|
|
Mie met kip en groenten |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 1 persoon:
75 g broccoli
75 g wortels
75 g prei
80 g mie
eventueel zout, peper
2 el Becel Bak en Braad Vloeibaar
1 el bloem
1 dl magere melk
100 g kipfilet |
|
bereiding: |
|
|
Maak de broccoli schoon en snijd deze in kleine roosjes.
Maak de wortel en prei schoon en snijd deze in dunne reepjes.
Bereid de mie in kokend water met zout volgens de aanwijzing op de verpakking.
Verwarm 1 eetlepel Becel Bakken en Braden Vloeibaar in een pan, roer de bloem er doorheen en warm het goed door. Giet de melk en 1 dl water, al roerend door de bloem tot een gebonden saus ontstaat.
Breng de saus op smaak met zout en peper.
Voeg de groenten toe en laat het geheel, afgedekt, ongeveer 6 minuten sudderen.
Snijd intussen de kipfilet in reepjes.
Verwarm de rest van de Becel Bakken en Braden Vloeibaar in een pan en bak hierin de kipfilet goudbruin. Breng de kip op smaak met zout en peper en meng deze, met de groentesaus, door de mie. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|