laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kip Jassa
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

    4 kippenbouten
    1 kopje Sauvignon blanc
    4 knoflooktenen
    2 middelgrote uien (in ringen gesneden)
    1 kleine Spaanse peper (fijn gesneden)
    1 theelepel zwarte peper
    2 theelepels mosterd
    1/2 kopje arachide olie
    2 kopjes pandan rijst
  bereiding:
    Was en droog de kip goed. Snijd de uien in ringen en de Spaanse peper in kleine stukjes. Doe de kip in een grote kom en voeg de knoflook, uien, wijn, peper (rood en zwart), en mosterd toe. Om de smaak goed te laten doordringen, moet dit geheel een uur marineren. Verhit de olie in een hapjespan en bak de kip aan alle kanten bruin. Haal vervolgens de kip uit de pan, en laat de rest zachtjes koken totdat de helft van het vocht verdampt is.
Houd de kip wel warm in de tussentijd. Doe vervolgens de saus over de kip en serveer het met de witte pandanrijst.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats