laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Schelvislever met mosterdsaus
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

    200 gram schelvislever
    1 beetje zout en peper
    3 eetlepels fijne mosterd
    2 eetlepels citroensap
    1 deciliter droge witte wijn
    4 sneetjes roggebrood
  bereiding:
    Was de schelvislever of kabeljauwlever in ruim koud water en verwijder eventuele adertjes aan de buitenkant. Breng in een pan water met een mespunt zout tot tegen de kook aan. Pocheer hierin de lever 5 minuten op een laag vuur. Roer intussen voor de mosterdsaus de mosterd met de citroensap en de wijn. Serveer de lever met de mosterdsaus op het roggebrood. Strooi een snufje versgemalen peper over de lever.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats