laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Ribkarbonade met geroosterde ratatouille
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

    4 ribkarbonades
    2 teentjes knoflook
    4 eetlepels olijfolie (extra vierge)
    2 paprika's
    2 rode uien
    1 aubergine
    1 eetlepel tijm (verse)
    1 theelepel chilipoeder
    snufje zout
    snufje peper
  bereiding:
    Verwarm de ovengrill voor.
Pers de knoflook uit en roer de olijfolie erdoor. Wrijf de karbonades hiermee in en laat ze afgedekt marineren.
Snijd alle groenten in grove stukken en schep ze in een bakblik met 2 eetl. knoflookolie, de tijm, de chilipoeder, zout en peper naar smaak om.
Schuif het bakblik 15 cm onder de hete grill en rooster de groenten in 20-25 min. bruin en gaar. Schep de groenten regelmatig om.
Bak de karbonades in een pan met anti-aanbaklaag. Laat ze in 6-8
minuten mooi lichtbruin en gaar worden.
Schep de ratatouille en de karbonades op vier borden.

Lekker met zilvervliesrijst.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats