Ovenschotel met spinazie en tomaten |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
puree voor 4 personen
2 tomaten
1 pak spinazie (diepvries)
500 gram gehakt
3 eieren
geraspte kaas
margarine
nootmuskaat
zout en peper |
|
bereiding: |
|
|
Verwarm de oven voor op 200 graden. Vet een ovenschaal in, maak de puree klaar en doe het in de schaal. Bak het gehakt en leg het op de puree. Verdeel de ontdooide spinazie over het gehakt en strooi er wat peper, zout en nootmuskaat over. Bak een omelet en leg die bovenop de spinazie. Verdeel de plakjes tomaat erover en bedek het geheel tenslotte met geraspte kaas en een paar klontjes margarine. Zet de ovenschotel in de oven op 200 graden tot het een krokant korstje krijgt. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|