Tagliatelle met spinazie en mozzarella |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 2 personen:
Tagliatelle, per persoon 2 rolletjes
100 gr salami
1 zak verse spinazie
1 bakje cherrytomaatjes
half blikje zwarte olijven
2 bakjes verse basilicum
1 zakje mozzarella
olijfolie
peper, zout |
|
bereiding: |
|
|
Kook de tagliatelle. Doe ondertussen de cherrytomaatjes en de olijven in een diep bord. Strooi de basilicum erover. Besprenkel het geheel met olie en doe er peper en zout overheen. Leg er plakjes mozzarella over. Zet de borden 10 minuten in de oven tot de kaas zacht geworden is (mag niet smelten).
Bak ondertussen de salami in een ruime pan. Doe er de voorgekookte tagliatelle bij en roer om. Voeg de verse spinazie erbij en weer omroeren. De pan even dicht doen en de spinazie laten slinken. Doe er nog meer spinazie bij en blijven omroeren.
Haal de borden uit de oven en doe op elk bord een portie tagliatelle met de spinazie en salami er overheen. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|