laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Zalmfilet in bladerdeeg
  ingrediënten:
    Voor 5 personen:

    500 gram zalmfilet
    zout en peper
    4 eetlepels creme fraîche
    2 eetlepels verse fijngehakte italiaanse kruiden
    25 g parmezaanse kaas
    5 plakjes bladerdeeg
    ei voor bestrijking van bladerdeeg.
  bereiding:
    Verwarm de oven op 200C. Snijd de zalmfilets in kleine stukjes en verdeel ze over de 5 plakjes bladerdeeg. Bestrijk elk stukje zalm met een eetlepeltje creme fraîche en strooi de italiaanse kruiden en de parmezaanse kaas erover en bestrooi ze met een snufje peper en zout. Klap nu de plakjes bladerdeeg naar boven toe dicht, en knijp de puntjes bij elkaar goed dicht. Bestrijk ze met wat ei. Leg de bladerdeeghapjes op een ingevette bakplaat of ovenschaal. Zet ze in de oven en laat de bladerdeeghapjes in ca. 10-15 minuten gaar worden, tot het bladerdeeg er goed uit ziet.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats