laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 italiaanse ovenschotel
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

    500 gr. diepvriesroerbakgroente, Italiaanse
    500 gr. gehakt
    1 teentje knoflook
    400 gr. aardappelpuree
    1 eetl. olijfolie
    1 zakje stroganoffkruid
    1 zakje kaas, Parmezaanse, geraspte
  bereiding:
    gehakt met stroganoffkruiden rul bakken

roerbakgroenten 5 minuten op hoog vuur omscheppend bakken. Afblussen met wat water en wat italiaanse roerbakkruiden toevoegen.

Gehakt en roebakgroenten door elkaar doen en een teentje knoflook erbij doen.

ovenschaal invetten en groentegehakt mengsel erin doen. wat parmezaanse kaas erbij doen. Afmaken met een laag aardappelpuree waardoor ook wat parmezaanse kaas zit.

Parmezaanse kaas over de schotel verdelen en in een oven met voorverwarmde temperatuur van 175 gr. in 30 minuten gaar laten worden.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats