|
|
|
italiaanse ovenschotel |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
500 gr. diepvriesroerbakgroente, Italiaanse
500 gr. gehakt
1 teentje knoflook
400 gr. aardappelpuree
1 eetl. olijfolie
1 zakje stroganoffkruid
1 zakje kaas, Parmezaanse, geraspte |
|
bereiding: |
|
|
gehakt met stroganoffkruiden rul bakken
roerbakgroenten 5 minuten op hoog vuur omscheppend bakken. Afblussen met wat water en wat italiaanse roerbakkruiden toevoegen.
Gehakt en roebakgroenten door elkaar doen en een teentje knoflook erbij doen.
ovenschaal invetten en groentegehakt mengsel erin doen. wat parmezaanse kaas erbij doen. Afmaken met een laag aardappelpuree waardoor ook wat parmezaanse kaas zit.
Parmezaanse kaas over de schotel verdelen en in een oven met voorverwarmde temperatuur van 175 gr. in 30 minuten gaar laten worden. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|