Kipschnitzel met perzik en kerrierijst |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 2 personen:
1 sjalot
1 paprika, rode
1 perzik
2 kipschnitzels
100 gr. snijboon
25 gr. boter
2 el. olie
0.5 pakje snelkookrijst
2 tl. kerriepoeder
2 tl. bouillonpoeder
2 dl. water |
|
bereiding: |
|
|
Pel het sjalotje en snipper het fijn. Maak de paprika schoon en snijd hem in kleine stukjes. Haal de snijbonen af en snijd ze in stukjes van circa 1 centimeter.
Verhit de olie in een braadpan en schep de sjalot, paprika en snijbonen erdoor.
Smoor de bonen met de deksel op de pan in circa 5 minuten bijna gaar.
Roer de kerriepoeder en rijst door de groenten en bak ze circa 2 minuten mee.
Voeg het water en de bouillonpoeder toe en kook de rijst verder gaar volgens de gebruiksaanwijzing. Bak de schijfjes perzik circa 2 minuten met de kipschnitzels mee.
Leg de kipschnitzels op de borden en verdeel de perzikschijfjes erover. Schep de groentekerrierijst ernaast. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|