laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Leberkaese op zijn Mittelfrankisch
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

    500gr rundsgehakt
    500gr varkensgehakt
    200gr gehakte lever
    40gr spek
    1 gesnipperde ui
    1 l melk
    200gr meel
    2 eieren
    zout/peper en marjolein.
  bereiding:
    Het spek in kleine teerlingen snijden en glazig laten braden.De fijn gesnipperde ui er in glazig dampen..
Het gehakt erbij voegen en heel krachtig kneden en stuk voor stuk de melk eronder mengen.Daarna het meel,eieren en kruiden erbij.
Heel sterk kneden.Alles in een braadschotel doen en vorm geven en met wat water gladstrijken.
In de oven doen en ongeveer 2 uur braden op 170°C
Opdien met een spiegelei erop met aardappelsalade.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats