laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Aardappelgratin
  ingrediënten:
   

  • 1 kilogram vastkokende aardappelen, in 1 mm dikke plakjes
  • 500 ml room
  • 2 tenen knoflook, uit de knijper
  • 2 eetlepels verse tijmblaadjes
  • 60 gram fijngeraspte parmezaanse kaas
  • zout en zwarte peper
  bereiding:
    Bereiding:
Verwarm de oven voor op 200 graden. Vet een ovenschaal licht in. Schep de aardappelen om met de knoflook, tijm, kaas en zout en peper. Zet de schaal ongeveer 55 min. in de oven tot de bovenkant goudbruin is en de aardappelen gaar. Test of de aardappelen gaar zijn door er met de punt van een mes in te prikken.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats