laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Aardbeienkaastaart van jerryke
  ingrediënten:
    Nodig:

    250 gr mascarpone
    250 gr witte yoghurt
    1/2 kg aardbeien
    1 citroen
    5 blaadjes gelantine
    4 lepels suiker
    petit-beurrekoekjes
    3 lepels boter
    springvorm
  bereiding:
    De boter laten smelten (niet bruinen)
petit-beurrekoekjes pletten en door de boter roeren en dan in de springvorm doen en goed aandrukken.
De blaadjes gelantine weken in koud water
De citroen uitpersen en aan de kook brengen, de suiker toevoegen en goed doorroeren en dan van het vuur af de uitgeknepen gelantineblaadjes toevoegen.
De aardbeien met de soepmixer fijn maken, daaronder de mascarpone en de yoghurt mixen en dan het citroensap met de gelantine er onder mixen.
Dan dit mengsel overbrengen naar de springvorm boven op de koekjes en minstens 6 uren in de ijskast laten staan.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats