laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Paddestoelen-roomsaus
  ingrediënten:
   
  • 250 g oesterzwammen
  • - 250 g kastanjechampignons
  • - 100 g shiitake-paddestoelen
  • - 100 g grotchampignons (of c?pes of cantharellen)
  • - 2 teentjes knoflook
  • - 100 g boter
  • - 1/8 l slagroom of Room Culinair
  • - zout
  • - peper
  • - 1 tl verse tijmblaadjes
  • - 3 el versgeknipte peterselie
  • - Parmezaanse kaas
  bereiding:
    De paddestoelen in dunne plakjes snijden. In de boter samen met de uitgeperste teentjes knoflook al omscheppend ? 8 minuten bakken. De slagroom, zout en peper en de tijmblaadjes toevoegen en aan de kook brengen. Voeg als laatste de peterselie toe. De Parmezaanse kaas er apart bij serveren. Lekker met tagliatelle en een gemengde salade.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats