Paddestoelen-roomsaus |
|
ingrediënten: |
|
|
- 250 g oesterzwammen
- - 250 g kastanjechampignons
- - 100 g shiitake-paddestoelen
- - 100 g grotchampignons (of c?pes of cantharellen)
- - 2 teentjes knoflook
- - 100 g boter
- - 1/8 l slagroom of Room Culinair
- - zout
- - peper
- - 1 tl verse tijmblaadjes
- - 3 el versgeknipte peterselie
- - Parmezaanse kaas
|
|
bereiding: |
|
|
De paddestoelen in dunne plakjes snijden. In de boter samen met de uitgeperste teentjes knoflook al omscheppend ? 8 minuten bakken. De slagroom, zout en peper en de tijmblaadjes toevoegen en aan de kook brengen. Voeg als laatste de peterselie toe. De Parmezaanse kaas er apart bij serveren. Lekker met tagliatelle en een gemengde salade. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|