laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Courgette-roomsaus
  ingrediënten:
   
  • 100 g spekblokjes
  • - 1 sjalotje
  • - 250 g champignons
  • - 1 courgette (350 g)
  • - 1 el olie
  • - 1 tl Italiaanse kruiden
  • - 50 g gorgonzola
  • - 1 bekertje créme fraiche
  • - 1/2 el bouillonpoeder
  bereiding:
    Sjalotje snipperen, champignons in plakjes snijden en courgette in blokjes snijden. Olie verhitten. Spekblokjes 5 minuten zachtjes bakken. Het sjalotje toevoegen, even mee laten bakken. Voeg dan de champignons, courgette en Italiaanse kruiden toe. Met deksel op de pan +/- 10 minuten op zacht vuur laten stoven. Als laatste de gorgonzola, créme fraiche en bouillonpoeder toevoegen en nog 1 minuut meewarmen.

In plaats van gorgonzola kan natuurlijk een andere blauwe kaas gebruikt worden.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats