|
|
|
Ovenschotel Tonijn met witte wijn en dille |
|
ingrediënten: |
|
|
- 250 g spaghetti
- 1 blikje tonijn
- 2 vleestomaten
- 1 ui
- 1 bakje champignons
- klein bekertje room (100 ml)
- witte wijn
- kaas
- slaolie
- zout, peper, dille
|
|
bereiding: |
|
|
Kook de spaghetti tot beetgaar. De spaghetti gaat mee de oven in dus niet te gaar!! Snij uien, champignons, ontvel de tomaten en snij ze in stukjes. Meng apart de room met veel witte wijn en heel veel dille. Verwarm de oven voor (gasoven stand 4, dat is ongeveer 150 graden C). Vet een grote ovenschaal in en doe hierin spaghetti, champignons, tomaten, tonijn en ui zodanig dat het een beetje goed gemengd is. Giet het wijn/room mengsel eroverheen. Bedekken met laagje geraspte kaas. Nu nog zo lang in de oven dat de kaas goed gesmolten is. Serveren met de rest van de witte wijn. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|