laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Lamsmanchettes met basilicum
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

    16 à 20 lamsmanchettes
    1 dl olijfolie met basilicum
    3 teentjes knoflook
    2 eetl. basilicum
    peper en zout
  bereiding:
    Voorbereiding:
Maak eerst de marinade: meng de olijfolie, het basilicum, de geperste teentjes knoflook, peper en een snuifje zout. Roer goed tot u een glad mengsel krijgt.
Bestrijk de lamsmanchettes met de marinade. Laat ze 1 uur trekken in de koelkast.


Bereiding:enkele minuten
Laat de lamsmanchettes uitlekken en bak ze aan elke kant gedurende 1 à 2 min. op een matig warme grill.

Geef er met kruidenboter gevulde aardappelen of in de schil gekookte aardappelen bij en een gemengd slaatje.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats