laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Truffels met whiskey
  ingrediënten:
   
  • basisrecept truffels (zie hieronder),
  • geraspte schil van 1 sinaasappel,
  • 2 tl. whiskey,
  • 2 tl. bittere sinaasappelmarmelade,
  • cacaopoeder



  • 125 gram melkchocolade,
  • 30 gram roomboter,
  • 2 eidooiers,
  • 2 el. poedersuiker

Kom in pan mt kokend water zetten. Chocolade boven kom in stukjes breken, boter toevoegen en chocolade laten smelten. Een voor een eidooiers en poedersuiker erdoor roeren. Mengsel 2 uur in koelkast laten opstijven. +/- 16 balletjes vormen en koel bewaren.
  bereiding:
    Door basisrecept truffels geraspte sinaasappelschil, whiskey en sinaasappelmarmelade roeren. Mengsel 2 uur in koelkast laten opstijven. Ovale truffels ervan rollen en door cacao wentelen. Koel bewaren.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats