|
|
Snij de ui in maantjes, snipper de look en de sjalot fijn.
Snij de tomaten in partjes.
Snij de sla in stukken.
Snij de champignons in 4.
Snipper de bieslook fijn.
Plet de groenepeperbolletjes grof.
Verhit de 2 eetl. olijfolie in een braadpan en leg er de diepgevroren quornfilets in. Verdeel er de gesnipperde sjalot naast. Bak op een matig vuur goudbruin aan beide zijden (telkens gedurende 4 min.). Voeg de room, de groene peper, de tijm en 1 koffiel. sojasaus toe. Laat 4 min. zachtjes sudderen.
Bak de knoflook en de ui 30 sec. al roerend in 1 eetl. olijfolie. Voeg de champignons toe en bak 2 min. al roerend. Voeg de sla, de tomaten en de koffiel. sojasaus toe en bak nog 2 min. Kruid met peper en bestrooi met de bieslook.
Dien op met verse pasta, rijst of frietjes
Anders:
Voeg de sla en de tomaten niet toe tijdens de bereiding, maar dien ze rauw op en schep er de warme champignonbereiding over. |