Vegetarische cordon bleu met gebakken paddestoelen |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4personen:
200 g paddestoelen wildmix
3 1/2 el olijfolie traditioneel
4 vegetarische cordons bleus
2 sjalotten, gesnipperd
1 dl tuinkruidenbouillon (van een tablet)
1 1/2 dl Room Culinair
2 el bieslook, geknipt |
|
bereiding: |
|
|
Maak de paddestoelen schoon en snijd ze grof. Verhit 21/2 el van de olie en bak de cordons bleus mooi bruin en gaar.
Verhit intussen de rest van de olie en fruit de sjalot in ± 3 min. glazig. Voeg de paddestoelen toe en bak ze op een hoog vuur 3 min. mee.
Voeg de bouillon en de Room Culinair toe en breng op een hoog vuur aan de kook. Schep het bieslook erdoor en serveer de paddestoelen met de saus bij de cordons bleus. Lekker met aardappelpuree en geroosterde worteltjes. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|