laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Groenteroerbak met gegrilde vis
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

    3 el olijfolie traditioneel
    1 ui, gesnipperd
    250 g mini worteltjes
    2 pakken aardappelschijfjes à 425 g
    125 g peultjes ( Vers)
    400 g kabeljauwfilet
    paprikapoeder
    peper, zout
  bereiding:
    Verhit 2 el van de olie in een wok en bak de ui op een halfhoog vuur in ± 3 min. goudgeel en glazig.
Voeg de worteltjes toe en bak ze 3 min. al omscheppend op een hoog vuur mee. Temper het vuur, schep de aardappelschijfjes en de peultjes erdoor en laat de groenten in ± 10 min. net gaar bakken. Voeg eventueel 1/2 tot 1 dl water toe.
Wrijf intussen de vis goed in met de rest van de olie en paprikapoeder, peper en zout naar smaak.
Schuif de vis onder de voorverwarmde grill en laat hem in ± 7 min. gaar grillen. Serveer de roerbak met de vis.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats