|
|
|
Gegrilde perziken |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
4 perziken
500 ml water
150 gram suiker
1 el honing
1 el bruine basterdsuiker
1 bekertje demi-crème fraîche
1 el pistachenoten, gehakt |
|
bereiding: |
|
|
Verwarm de grill voor. Snijd de perziken met schil rondom in tot de pit. Breng het water met de suiker aan de kook en roer tot de suiker is opgelost. Doe de perziken erbij en laat ze 10 minuten zachtjes koken. Haal ze uit de pan, halveer ze en leg ze met de opengesneden kant onder de grill. Verdeel de honing en de bruine basterdsuiker over de perziken en zet ze onder de grill tot de suiker is gesmolten. Serveer warm of op kamertemperatuur met een schep koude demi-crème fraîche en strooi de pistachenoten eroverheen. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|