laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Snoekbaarsnuggets in bierbeslag
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:


    voor het beslag:
    400 gr bloem
    1 blikje bier
    1 ei
    snuf zout en peper
    beetje geraspte citroenschil
    bosje dille

    Verder nog nodig:
    1.5 kilo gefileerde snoekbaars zonder vel en graat


    Benodigdheden voor de tartaarsaus:
    1 kopje mayonaise
    klein handje kappertjes naar smaak
    bosje kervel
    15 baby augurkjes
    1/2 ui gesnippert
    1 uitgeperst teentje knoflook
    beetje citroensap


    Voor de salade:
    waterkers 2 a 3 bossen
    tros tomaatjes
    dille


    Voor de dressing:
    olijfolie
    citroensap
    snuf zout en peper
  bereiding:
    Meng de ingredienten van het bierbeslag door elkaar tot een gladde massa die niet te dik en niet te dun is en makkelijk aan de snoekbaars blijft hangen.

Haal de snoekbaars door het beslag en frituur ze in een heet frituurvet van +/- 180 gragen Celcius een paar minuutjes tot ze goudbruin zijn.

Voor de tartaarsaus de ingredienten allemaal door elkaar mengen en serveren bij de snoekbaarsnuggets.

Voor de salade was je eerst de waterkers, dan de tomaatjes erbij met een beetje dille eroverheen. Hierna de ingredienten van de dressing mengen en er lekker overheen sprenkelen.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats